Most jelent meg Adamecz László és Várvölgyi János 3. lemeze. Hogy miért különleges? Több okból is. Először azért, mert ezúttal nem éneket hallunk a CD-n, hanem füttyöt. Igen, füttyöt, egy olyan embertől, akinek az a felismerés tette széppé az életét, hogy különleges zenei képességet kapott a Sorstól, mégpedig a szép fütyülés lehetőségét.

[audio:http://gerzanics.hu/files/2010/10/oromzene_4.mp3|titles=Örömzene a Lélekmuzsikusoktól|autostart=yes]

László fiatalon vált súlyos beteggé, reményvesztetten tengődött, mígnem két kapaszkodót talált az életben. Az egyik az volt, hogy megérezte a közösség erejét, klubot szervezett a sorstársakból, sőt ezen belül alkotókört is kialakított. A másik pedig az volt, hogy felfedezte rejtett adottságát, a fütyülés művészetét. Sok gyakorlás után, észre vette, hogy nem csupán saját örömét leli a zenei tevékenységben, hanem másoknak is örömet szerez vele. Versenyekre indult, s egyre ismertebbé vált, ma már határainkon túlra is szívesen meghívják társával, Várvölgyi Jánossal együtt.

Róla azt kell tudni, hogy nem „szerezte”, hanem születése óta hordozza azt a hátrányát, hogy nem láthatja valójában, csak lelkével a világot. Mindezek ellenére, János is teljes életet él, hiszen ő is a zenében, a zongorában találta meg örömét, amivel László füttyét kíséri. Így lelték meg a közösség és közönség szeretetét, megbecsülését és a maguk gyógyulását.

A CD-lemez a KEM. Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány gondozásában jelent meg. Kiadványuk címe: Örömzene a Lélekmuzsikusoktól. Kaphatunk-e, tanulhatunk-e tőlük jobbat, szebbet, mint az élni akarásnak, a szeretetnek e szép példáját? ( http://sites.google.com/site/lelekmuzsikusok/ )