Impresszum

Tulajdonos: dr. Gerzanics Magdolna
Készítette és szerkeszti: Lami Szabolcs – www.szalami.com

Jogi nyilatkozat

Tájékoztatom a kedves olvasókat, hogy a www.gerzanics.hu weboldal böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A www.gerzanics.hu weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a a www.gerzanics.hu tulajdonosa vagy az adott tartalom szerzője jogosult.

Előzetes írásbeli engedélykérés nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Azonban beleegyezem abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa.

A weboldalaim tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a geraznics.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik –  semmilyen természetű felelősséget nem vállalok az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Fenntartom a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsam vagy átdolgozzam, illetve elérhetőségét korlátozzam vagy megszüntessem. Nem garantálom, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget nem vállalok.

Nem vállalok felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.gerzanics.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.